Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Οριακά υπέρ των Αρκάδων οι μάχες…

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Οριακά υπέρ των Αρκάδων οι μάχες…

Ο ΠΑΟΚ ανέλυσε τα προηγούμενα παιχνίδια του με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει περισσότερες νίκες.

Στις 25 μεταξύ τους αναμετρήσεις οι Αρκάδες έχουν νικήσει 10 φορές και μόλις μία λιγότερη ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε τα στοιχεία που έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

#2 διαδοχικές νίκες επί του Αστέρα Τρίπολης έχει ο ΠΑΟΚ, με το παιχνίδι του περσινού πρωταθλήματος που έγινε στην Τούμπα τον Φεβρουάριου του 2016 και επικράτησε με 2-0 (17’ Πέλκας , 77′ Μακ), ενώ στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος πήρε τους τρεις βαθμούς στην Τρίπολη με νίκη 2-1 (22’, 24’ Κουλούρης – 62’ πεν. Ιωαννίδης).

#25 αγώνες έχουν διεξαχθεί ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης και στις δύο έδρες μα τον Δικέφαλο να έχει εννιά νίκες, έξι αναμετρήσεις έχουν τελειώσει ισόπαλες, ενώ η ομάδα της Αρκαδίας πανηγύρισε 10 φορές.
Χρυσός Χορηγός | Sportingbet.gr μοναδικές προσφορές στους αγώνες του ΠΑΟΚ.

#12 από αυτές τις αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, όπου ο Δικέφαλος έχει έξι νίκες, τέσσερα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα και δύο φορές ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με τη νίκη από την Τούμπα. Οι νίκες της ομάδας της Αρκαδίας σημειώθηκαν μήνα Μάρτιο, το 2008 και το 2012.

#228 αγωνιστικά λεπτά ήταν η απόσταση ανάμεσα στο γκολ του Μίροσλαβ Στοχ στις 30 Απριλίου 2014 και του Δημήτρη Πέλκα στις 27 Φεβρουαρίου 2016. Ανάμεσα τους δεν είχε σημειωθεί γκολ σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, αφού τα ματς της σεζόν 2014-15 για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όσο και αυτό για τα Play Offs τελείωσαν με λευκές ισοπαλίες.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε