Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Διαπραγματεύσεις με Μάλμε για τον Αντόνιο Τσόλακ

ΠΑΟΚ: Διαπραγματεύσεις με Μάλμε για τον Αντόνιο Τσόλακ
ΦΩΤΟ Intime

Ο Αντόνιο Τσόλακ δόθηκε δανεικός την περασμένη σεζόν από τον ΠΑΟΚ στη Μάλμε και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στη Σουηδία και την Ευρώπη, με αποτέλεσμα η ομάδα του να θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Ίδια είναι και η επιθυμία του Κροάτη επιθετικού, ενώ και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση να του δοθεί νέα ευκαιρία στην Τούμπα, καθώς υπάρχουν ήδη σε αυτή, ο Σβιντέρσκι, ο Άκπομ, αλλά και ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Σύμφωνα με τους Σουηδούς λοιπόν, υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων για τη μετεγγραφή του, με τον παίκτη να έχει ρήτρα 3 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο Τσόλακ σχολίασε το θέμα μετά το τελευταίο ματς της Μάλμε στο πρωτάθλημα, αναφέροντας τα εξής: «Ελπίζω και νομίζω ότι δεν θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μου με τη φανέλα της Μάλμε. Μου αρέσει να παίζω για αυτά τα χρώματα και ελπίζω να συνεχίσω να το κάνω. Δεν σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι.

Για το μέλλον μου πρέπει να ρωτήσετε τον αθλητικό διευθυντή, Ντάνιελ Άντερσον. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είμαι αισιόδοξος και θετικός. Εξακολουθούμε να μην έχουμε την πίεση πάνω μας, αλλά νομίζω ότι όλοι θέλουμε να φτάσουμε σε μια λύση το συντομότερο δυνατό. Βέβαια μερικά πράγματα δεν μπορείς να τα επηρεάσεις, οπότε πρέπει να περιμένουμε και να ελπίζουμε σε ένα αίσιο τέλος».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις