Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Διάστρεμμα ο Γιάννης Μιχαηλίδης πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Διάστρεμμα ο Γιάννης Μιχαηλίδης πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 1 και στην προπόνηση υπήρξε απρόοπτο με τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Σε μία ανύποπτη φάση στη Νέα Μεσημβρία, ο Γιάννης Μιχαηλίδης υπέστη  διάστρεμμα και πλέον στον ΠΑΟΚ περιμένουν τις εξετάσεις για το μέγεθος του προβλήματος, αλλά δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (11/02/24).

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η τακτική βρέθηκε για μια ακόμα φορά σε πρώτο πλάνο στη Νέα Μεσημβρία, δύο μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και rondo, στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν εναλλάξ σε δύο γκρουπ στην τακτική και τις στατικές φάσεις, ενώ στο φινάλε διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με απρόοπτο, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδης γύρισε το πόδι του, με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα. Η κατάσταση του θα αξιολογηθεί εκ νέου αύριο. Το Σάββατο (10.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις