Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Εκτός μάχης ο Μάτος για ΟΦΗ! Ανησυχία για Γιαννούλη και Αουγκούστο

ΠΑΟΚ: Εκτός μάχης ο Μάτος για ΟΦΗ! Ανησυχία για Γιαννούλη και Αουγκούστο
ΦΩΤΟ Intime

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ σήμερα (5/1) με προβλήματα ενόψει του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, καθώς νοκ άουτ τέθηκε ο Μάτος, ενώ ενοχλήσεις αισθάνθηκαν οι Γιαννούλης και Αουγκούστο και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί αύριο (6/1.)

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις αφήνοντας πίσω του το ματς με τον Άρη, όπου είδε το αήττητό του στο πρωτάθλημα να σταματάει στα 51 ματς και στρέφεται πλέον στο Κύπελλο Ελλάδας και στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, όπου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λεό Μάτος που διαγνώστηκε με διάταση στο γαστροκνήμιο. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν ακόμα ο Δημήτρης Γιαννούλης και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, με την κατάστασή τους να αναμένεται να επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα (6/1).

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το Κύπελλο Ελλάδας.Η επόμενη μέρα της μάχης με τους Κίτρινους στο Κλεάνθης Βικελίδης βρήκε την ομάδα στη Νέα Μεσημβρία.

Όσοι αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ένα δυνατό πρόγραμμα στο γήπεδο, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, rondo και δίτερμα.Ο Δημήτρης Γιαννούλης ταλαιπωρείται από μία κάκωση στο ισχίο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την Δευτέρα (06.01).

Ο Λέο Μάτος έχει μία διάταση στο γαστροκνήμιο και θα μείνει εκτός του αγώνα στο Ηράκλειο, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμος κόντρα στην ΑΕΚ.  Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις και θα κάνει μαγνητική για διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Οι Κρέσπο , Ελ Καντουρί , Ζαμπά και Βέρνμπλουμ συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.Τη Δευτέρα (06.01) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα ταξιδέψει για το Ηράκλειο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις