Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ελ Καντουρί: «Από τα καλύτερα γκολ της καριέρας μου»

ΠΑΟΚ – Ελ Καντουρί: «Από τα καλύτερα γκολ της καριέρας μου»
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Μαρσέιγ στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Conference League, αλλά χάρη στο γκολ του Ομάρ Ελ Καντουρί έχει ελπίδες για την ανατροπή στην Τούμπα.

Ο Μαροκινός μέσος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με ένα γκολ εξαιρετικής ομορφιάς και μίλησε για αυτό στο PAOK TV, αλλά και για τη ρεβάνς με τους Γάλλους.

Οι δηλώσεις του Ελ Καντουρί

Για το αν ο ΠΑΟΚ σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο: «Όχι δεν το πιστεύω. Η Μαρσέιγ είναι μεγάλη ομάδα και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και ξέραμε ότι θα υποφέρουμε. Το ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά νομίζω ότι κρατήσαμε το αποτέλεσμα ανοιχτό. Φυσικά χάσαμε αλλά νομίζω πως το 2-1 δεν είναι τόσο κακό αποτέλεσμα. Ας ελπίσουμε ότι θα αντιστρέψουμε την κατάσταση στον επαναληπτικό».

Για το παιχνίδι στην Τούμπα: «Νομίζω θα είναι διαφορετικό καθώς παίζουμε στην έδρα μας. Το γεμάτο γήπεδο μας δίνει πάντα κάτι περισσότερο. Πάντα κάνουμε σπουδαία πράγματα εκεί πέρα. Πιστεύω με την βοήθεια των φιλάθλων μας στην έδρα μας θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Έχω αυτοπεποίθησή για τον επαναληπτικό».

Νομίζω πως μας υποτίμησαν λίγο σαν ομάδα. Αλλά οκ, αυτό ίσως είναι καλό για μας. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε και να κάνουμε να υποφέρουν ακόμα και μεγάλες ομάδες. Γνωρίζουμε τις δυνάμεις μας και ελπίζω να προκριθούμε στον επόμενο γύρο».

Για το γκολ του κόντρα στην Μαρσέιγ: «Νομίζω είναι στα τρία καλύτερα. Ήταν ένα γκολ σε προημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, σε ένα τέτοιο γήπεδο με την οικογένεια μου εδώ. Ήταν κάτι ξεχωριστό αλλά θα είμαι πολύ πιο χαρούμενος αν καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις