Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Βιεϊρίνια! Στη διάθεση του Λουτσέσκου ο αρχηγός

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Βιεϊρίνια! Στη διάθεση του Λουτσέσκου ο αρχηγός
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής (30/12) και από την επόμενη αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Άδεια τέλος για την πλειοψηφία των παικτών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι και επέστρεψαν στη Νέα Μεσιμβρία, ξεκινώντας την προετοιμασία τους, ενόψει και της συνέχισης του πρωταθλήματος, η οποία πάντως έχει προγραμματιστεί για το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (9-10/01).

Θετικά νέα πάντως για τον Δικέφαλο του Βορρά και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού ο Αντελίνο Βιεϊρίνια φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ έβγαλε τα ράμματα και ξεκίνησε θεραπεία.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

“Την Κυριακή (30/12) παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και έπιασαν δουλειά. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το απαραίτητο ζέσταμα, στη συνέχεια διεξήχθη παιχνίδι κατοχής και κυκλοφορίας, εξάσκηση στα τελειώματα και οικογενειακό δίτερμα στο φινάλε.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έβγαλε το πρώτο μέρος του προγράμματος με την ομάδα και στην συνέχεια γυμνάστηκε ατομικά στο γήπεδο, ενώ αύριο αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Όσον αφορά τον Πόντους Βέρνμπλουμ , αφαιρέθηκαν τα ράμματα, ξεκίνησε ήδη θεραπείες και δουλεύει τόσο με τους φυσιοθεραπευτές, όσο και στο γυμναστήριο σε καθημερινή βάση. Τη Δευτέρα (31/12) ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση για το 2018 στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία”.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1079464640323702785

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις