Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Έτοιμος κι ο Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Έτοιμος κι ο Ελ Καντουρί
ΦΩΤΟ intime

Μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ στρέφεται ξανά στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης που ακολουθεί, στο οποίο ο Πάμπλο Γκαρσία θα έχει στη διάθεσή του και τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός είδε τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης στη Νέα Μεσημβρία, έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού και όντας έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας ανήκει πια στο παρελθόν. Ο θεσμός του Κυπέλλου μένει στην άκρη για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου που πλέον έχει στραμμένη τον προσοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή (07.02) για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten 2020-21.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης  (04.02) στη Νέα Μεσημβρία κινήθηκε σε δύο άξονες. Αρχικά οι παίκτες που πήραν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο Αλκαζάρ έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία και αποκατάσταση.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν σε υψηλή  ένταση πάνω στο κομμάτι της κυκλοφορίας και της κατοχής της μπάλας, μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις. Εξάσκηση έγινε και στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό και προπονήθηκε με την ομάδα χωρίς πρόβλημα. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή (05.02) θα προπονηθεί στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις