Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Έβαλε μπροστά για Παναιτωλικό, αγωνία για Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Έβαλε μπροστά για Παναιτωλικό, αγωνία για Βιεϊρίνια

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το “διπλό” από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης και στρέφει πλέον την προσοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη (22/09), για την τρίτη αγωνιστική της Superleague.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι στο Αγρίνιο. Όσοι πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στην Τρίπολη, ακολούθησαν σήμερα αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι πρόγραμμα υψηλής έντασης.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα, θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο μαραθώνιος και τα ταξίδια συνεχίζονται. Ο Δικέφαλος από την Τρίπολη με τους τρεις βαθμούς κι έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Η νίκη.

Λίγες ώρες μετά τη λήξη του αγώνα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης«, παίκτες και τεχνικό επιτελείο πάτησαν και πάλι χορτάρι κι άρχισαν να καταστρώσουν τα σχέδια τους για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό.

Όσοι πήραν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Αστέρα έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν μία προπόνηση υψηλής έντασης, που αφορούσε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια , που έγινε αναγκαστική αλλαγή στην Τρίπολη, λόγω χτυπήματος στην ποδοκνημική θα υποβληθεί εντός της ημέρας σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Κρέσπο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο και το γυμναστήριο, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον βρίσκεται στο στάδιο σταδιακής επανένταξης με την ομάδα, συμμετέχοντας σε κομμάτια της προπόνησης. Την Τρίτη (21.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αγρίνιο, όπου την Τετάρτη (22.09) στις 18:15 αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten 2021-22.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις