Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Φερέιρα: “Πρέπει να διαχωρίζουμε της διοργανώσεις! Κάθε ματς είναι τελικός”

ΠΑΟΚ – Φερέιρα: “Πρέπει να διαχωρίζουμε της διοργανώσεις! Κάθε ματς είναι τελικός”
ΦΩΤΟ Intime

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, ενώ σχολίασε και την πρόκριση επί της Μπενφίκα, η οποία τόνισε ωστόσο ότι αποτελεί παρελθόν.

Την ανάγκη να διαχωρίζονται στο μυαλό των παικτών του οι διοργανώσεις επεσήμανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ενόψει του ματς της ομάδας του με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα της Superleague αύριο (18/9). 

Οι δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα

Για το ματς με την Μπενφίκα: “Γι’ εμάς αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει. Έχουμε άλλη διοργάνωση μπροστά μας και θέλουμε να συγκεντρωθούμε εκεί. Οι σκέψεις μας είναι στο πρωτάθλημα το οποίο μας ενδιαφέρει. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό και μ’ αυτό το σκεπτικό θα μπούμε και στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: “Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο και πέρυσι το θέλαμε, αλλά δε τα καταφέραμε είχαμε μόνο τις εγχώριες. Πρέπει να μάθουμε να διαχωρίζουμε τις διοργανώσεις. Κάθε φορά να συγκεντρωνόμαστε στην διοργάνωση τάρα είναι μπροστά μας το πρωτάθλημα.

Για τις αλλαγές του ματς με τον Ατρόμητο: “Νομίζω ότι μετά τα πλέιφ οφ μπορούμε να διαχειριστούμε καταστάσεις με πολλά παιχνίδια. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές λόγω της φυσιολογίας που είναι πιο εύκολο να αγωνιστούν άμεσα σε σχέση με άλλους. Αφού έχουμε συγκεντρώσει τις κατάλληλες πληροφορίες επιλέγουμε και την ενδεκάδα. Από την άλλη είδαμε και πέρυσι ότι χρησιμοποιήσαμε όλους τους ποδοσφαιριστές. Όλοι πήραν την ευκαιρία τους. Τώρα που θα έχουμε πολλά παιχνίδια ισχύει το ίδιο. Σε κάθε περίπτωση η νοοτροπία δεν αλλάζει.

Αν ο ΠΑΟΚ προσαρμόζεται στο παιχνίδι του αντιπάλου: “Νομίζω η πραγματικότητα βρίσκεται κάπου στην μέση. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας. Αφιερώνουμε τον ίδιο χρόνο σε κάθε αντίπαλο. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι κάποιους πρέπει να τους προσέχουμε καλά κυρίως στις αντεπιθέσεις, σε άλλους στο κομμάτι της άμυνας. Θέλουμε να εφαρμόσουμε σε κάθε παιχνίδι το πλάνο μας.”

Για τον Περέιρα:” Κάθε ένας παίκτης που έρχεται που είναι νέος. Χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί. Οι περισσότεροι από αυτοί φεύγουν πρώτη φορά από την πατρίδα τους και πρέπει να προσαρμοστούν στο νέο πλάνο. Αρκετοί είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν το χρονοδιάγραμμα της συμμετοχής τους.”

Για τον Αγκούστο: ” Ό Ντάγκλας άρχισε χθες και έκανε ένα κομμάτι της προπόνησης. Έχασε όλη την προετοιμασία και χρειάζεται δύο τρεις εβδομάδες για να ενταχθεί στην ομάδα. Δεν είναι στη διάθεση μου για τον αγώνα με τον Ατρόμητο είναι θετικό ότι βρίσκεται ξανά στις προπονήσεις μαζί μας.”

Για τον Ατρόμητο: “Ο αντίπαλος μας έχει κάνει καλή προετοιμασία. Είχε φιλικά με μεγάλες ομάδες και έφερε καλά αποτελέσματα. Προσπαθεί να παίξει γρήγορα με αμυντική γραμμή. Περιμένουμε ένα άλλο παιχνίδι. Δε θέλω να μειώσω τον αντίπαλο αλλά μας νοιάζει να κάνουμε το παιχνίδι μας Επίσης να τονίσω ότι είναι μια ομάδα πολύ επιθετική έχουν πολλά μαν-του-μαν. Πρέπει να ξεφύγουμε από τα μαρκαρίσματα τους και να φτάσουμε στην εστία τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις