Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ για την πρόκριση της Εθνική Νέων: «Τα παιδιά μας θα είναι απασχολημένα τον Ιούλιο, στα τελικά του Euro»

ΠΑΟΚ για την πρόκριση της Εθνική Νέων: «Τα παιδιά μας θα είναι απασχολημένα τον Ιούλιο, στα τελικά του Euro»
facebook.com/ethnikiomada

Η Εθνική Νέων προκρίθηκε για 7η φορά σε τελικά Euro και ο ΠΑΟΚ -ο βασικός… αιμοδότης της ομάδας- έστειλε το δικό του μήνυμα για την επιτυχία της Ελλάδας.

Έχοντας ως βασικούς πρωταγωνιστές παίκτες που προέρχονται από τα “σπλάχνα” του ΠΑΟΚ, η Εθνική Νέων πήρε μία πανάξια πρόκριση στα τελικά του Euro U19 που θα διεξαχθεί στη Μάλτα τον Ιούλιο.

Στην αποστολή της Εθνικής Νέων βρέθηκαν δέκα παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ στο ματς στην έδρα της Ιρλανδίας, αγωνίστηκαν επτά ποδοσφαιριστές του “δικέφαλου του Βορρά”.

Τα παιδιά μας θα είναι απασχολημένα τον Ιούλιο. Θα βρίσκονται στη Μάλτα στα τελικά του EURO U19! Η Εθνική Νέων με γκολ του Σμυρλή στο 48′ (ασίστ Κούτσιας), με επτά παίκτες του ΠΑΟΚ στην αρχική 11άδα (Μοναστηρλής, Γεωργιάδης, Τασιούρας, Τσίκος, Σπυράκος, Γκούμας, Τζίμας), συν τους Σμυρλή, Δεληγιάννη που αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε 1-0 την Ιρλανδία στο τελευταίο ματς της Elite Round. Με επτά βαθμούς ισοβάθμησε στην κορυφή με την Σλοβακία, μα με ατού της την διαφορά τερμάτων πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.” ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε ανάρτησή της στα social media.

Να αναφέρουμε ότι στην αποστολή της Εθνικής Νέων βρέθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: Δημήτρης Μοναστηρλής, Νίκος Δεληγιάννης, Ζήσης Τσίκος, Δημήτρη Κωττάς, Χάρης Γεωργιάδης, Κωνσταντίνος Γκούμας, Λάμπρος Σμυρλής, Λευτέρης Τασιούρας, Νίκος Σπυράκος, Στέφανος Τζίμας.

Σημαντικό μέλος αυτής της επιτυχημένης παρέας της Εθνικής Νέων ήταν και ο Ταξιάρχης Φίλων, με τον νεαρό αμυντικό του ΠΑΟΚ να στέκεται άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο και να μην μπορεί να ακολουθήσει μέχρι το τέλος την πορεία των συμπαικτών του.

Όλοι οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι γεννημένοι το 2004 και το 2005, με μοναδική εξαίρεση τον Τζίμα (2006).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις