Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Η Μπεσίκτας βρέθηκε… τυχαία στο “δρόμο” του

ΠΑΟΚ: Η Μπεσίκτας βρέθηκε… τυχαία στο “δρόμο” του
ΦΩΤΟ Twitter @PAOK_FC

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας, αφού το ματς θα είναι μονό και θα διεξαχθεί στην Τούμπα.

Όλα τα παιχνίδια στους πρώτους προκριματικούς γύρους του Champions League θα είναι φέτος μονά λόγω του κορονοϊού κι ο ΠΑΟΚ ήταν ο… τυχερός της υπόθεσης, αφού θα φιλοξενήσει στην έδρα του την ελληνοτουρκική “μονομαχία”.

Κλήρωση Champions League: Όλα τα “ζευγάρια” στο δεύτερο προκριματικό γύρο

Ακόμη πιο τυχερή ήταν όμως εξ αρχής και η Μπεσίκτας, αφού βρέθηκε στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, παρά το γεγονός ότι τερμάτισε στην τρίτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος. Η τιμωρία της Τράμπζονσπορ από την UEFA όμως, της χάρισε το δεύτερο “εισιτήριο” για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα, κι η συμμετοχή του ίδιου του “Δικεφάλου του Βορρά” πέρασε από… σαράντα κύματα, αφού πέραν της υπόθεσης με την πολυϊδιοκτησία, χρειάστηκε κι απόφαση της ΑΕΚ να μην κάνει ένσταση για τα Δελτία Υγείας, ώστε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση και να βγει στο Champions League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις