Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Η τρομερή ατάκα του Γκαρσία για Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Η τρομερή ατάκα του Γκαρσία για Βιεϊρίνια

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποθέωσε τον Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα, για τα πλέι οφ της Superleague.

Ο Πορτογάλος άσος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι κι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από ένα σκληρό φάουλ του Γκάμα.

Ο ηγέτης του Δικεφάλου του Βορρά δεν έχει κάτι το ανησυχητικό, καθώς πρόκειται για ένα χτύπημα στην ποδοκνημική. Ο Πάμπλο Γκαρσία, πάντως, δεν ανησύχησε… ιδιαίτερα για τον Βιεϊρίνια, τονίζοντας πως μπορεί να αγωνιστεί και με ένα… πόδι!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

«Η νίκη αυτή δείχνει ότι η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πριν δε δούλευε καλά. Είναι πιο συμπαγής, έχει βρει τα πατήματά της.

Παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, μπαίνουν μέσα και βοηθούν την ομάδα. Αυτό θέλουμε από κάθε παίκτη. Να δίνει το 100% και να ιδρώνει τη φανέλα» είπε αρχικά.

Για το τι σημαίνει ότι οι αντίπαλοι, αλλάζουν το σύστημα τους, όπως ο Άρης: «Μπορεί να σημαίνει αρκετά. Κάθε προπονητής έχει το δικό του τρόπο αντιμετώπισης. Προσπαθεί να αυξήσει τις πιθανότητες νίκης της ομάδας του. Εμείς, προσπαθούμε να μένουμε επικεντρωμένοι στην ομάδα μας, τι μπορούμε να κάνουμε για να τη βελτιώσουμε» απάντησε ο Γκαρσία.

Για την κατάσταση του Βιεϊρίνια: «Δεν έχω καμία αμφιβολία! Είναι από πέτρα! Ακόμα και με ένα πόδι αν χρειαστεί να παίξει, θα παίξει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις