Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Καταφύγιο” η Τούμπα λόγω της βόμβας στον Εύοσμο!

ΠΑΟΚ: “Καταφύγιο” η Τούμπα λόγω της βόμβας στον Εύοσμο!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε να δώσει λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τις περιοχές που θα εκκενωθούν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να απασφαλιστεί η βόμβα, η οποία ήταν… ξεχασμένη από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ πήρε μία σημαντική πρωτοβουλία, μιας και θα ανοίξει τις Θύρες 1-2-3 της Τούμπας, προκειμένου οι κάτοικοι του Κορδελιού, που θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν για κάποιες ώρες τα σπίτια τους, να περάσουν την ώρα τους στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πρόβλημα, μια ολόκληρη κοινωνία να πρέπει να ξεσπιτωθεί για να απασφαλιστεί μια βόμβα ξεχασμένη από τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο!

Την ασφάλεια που θα στερηθούν για κάποιες ώρες οι κάτοικοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης, την προσφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το… δεύτερο σπίτι τους, η Τούμπα! Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ώρα 10.00 π.μ. θα ανοίξουν οι Θύρες 1-2-3 για την ελεύθερη είσοδο όλων όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν στις 11.00 π.μ., στην ηλεκτρονική οθόνη του γηπέδου, το ντοκιμαντέρ «90 Χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το μέλλον«.

Στη συνέχεια ποδοσφαιριστές καθώς και παλαίμαχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παρευρεθούν στο PAOK FC Official Store για την υπογραφή αυτόγραφων και την λήψη φωτογραφιών με τους φίλους της ομάδας. Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους σε μία ασπρόμαυρη Κυριακή μακριά από εκπλήξεις και… εκρήξεις!”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε