Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Ώρα να… γράψει ιστορία! (pic)

ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Ώρα να… γράψει ιστορία! (pic)
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τον αγώνα ρεβάνς με την Κράσνονταρ στα play off του Champions League, όπου έχει μία ακόμη ευκαιρία να γράψει ιστορία, με την πρώτη πρόκρισή του στους ομίλους της διοργάνωσης.

Μετά τις σπουδαίες προκρίσεις επί των Μπεσίκτας και Μπενφίκα, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Τούμπα για το τελευταίο “βήμα” πριν τους ομίλους του Champions League, όπου δεν έχει καταφέρει να βρεθεί ποτέ στην ιστορία του.

Απέναντί του βρίσκεται η ρωσική Κράσνονταρ, η οποία και έχει κερδίσει ένα μικρό προβάδισμα, μετά τη νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς η Κράσνονταρ, όπου η ελληνική ομάδα ήταν πάντως καλύτερη -και άτυχη- στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Η έκπληξη του Φερέιρα στην αποστολή!

Ο Άμπελ Φερέιρα έχοντας ολοκληρώσει και τους σχεδιασμούς του αντιμετωπίζει κάποια διλήμματα στο αν θα ξεκινήσει με σέντερ φορ τον νεοαποκτηθέντα αλλά όχι ακόμα ενσωματωμένο στην ομάδα ιδανικά Αντόνιο Τσολάκ  ή θα χρησιμοποιήσει εξαρχής τον Πολωνό, Κριστόφ Σφιντέρσκι. 

Επίσης ερωτηματικό αποτελεί η θέση του δεξιού πλαγίου φουλ Μπακ, αν δηλαδή σε αυτήν τη θέση θα χρησιμοποιηθεί ο νεαρός Σενεγαλέζος Μουσά Ουαγκέ ή ο εμπειρότερος αλλά ηλικιακά μεγαλύτερος Άνχελ Κρέσπο.

Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ: Έχασε μεγάλη ευκαιρία! Ελπίζει για πρόκριση στην Τούμπα

Η ρωσική ομάδα είναι επίσης αναγκασμένη να κάνει κάποιες αλλαγές καθώς ο Βάντερσον ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής στη μεσοεπιθετική γραμμή δεν ήρθε λόγω τραυματισμού ενώ είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί εξαρχής ο αρχηγός Μαρτίνοβιτς που άλλωστε αγωνίστηκε και στο παιχνίδι εναντίον της Χίμκι το προηγούμενο Σάββατο.

Ερωτηματικό για την ρωσική ομάδα αποτελεί κι ο Σουηδός επιθετικός Μάρκους Μπεργκ ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και εφόσον δεν μπορεί να ξεκινήσει στην θέση του θα παίξει ο Σουλεϊμάνοφ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο φημισμένος Ιταλός Ντάνιελε Ορσάτο ο οποίος σφύριξε πριν από μερικές εβδομάδες τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν και την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ίδιος διαιτητής είχε διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ρουμπίν Καζάν που είχε λήξει το 2011 ισόπαλη με σκορ 1-1.
Το παιχνίδι θα γίνει χωρίς την παρουσία θεατών και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmotesports 1.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1311202857216028672

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις