Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: “Βούλιαξε” το “Μακεδονία Παλλάς”! “Λαοθάλασσα” οπαδών συνόδευσε το πούλμαν

ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: “Βούλιαξε” το “Μακεδονία Παλλάς”! “Λαοθάλασσα” οπαδών συνόδευσε το πούλμαν
paok24.com

Έβαλαν στην άκρη τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό! Μεγάλη μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ έκαναν… Τούμπα των χώρο έξω από το “Μακεδονία Παλλάς” -εκεί όπου έχει καταλύσει η αποστολή των Θεσσαλονικέων, πριν τον “τελικό” με την Κράσνονταρ- με σκοπό να ντοπάρουν Φερέιρα και παίκτης.

Ξεκίνησε η.. αντίστροφη μέτρηση! Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν τη… νύχτα – μέρα έξω από το “Μακεδονία Παλλάς” και συνόδευσαν την αποστολή του “δικεφάλου του Βορρά” στο γήπεδο της Τούμπας, εκεί όπου θα κριθεί η πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θέλουν με την παρουσία τους να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του Αμπέλ Φερέιρα πριν τη μεγάλη μάχη με την Kράσνονταρ.

Οι φίλοι των Θεσσαλονικέων άναψαν πυρσούς, ενώ το σύνθημα “την πρόκριση εμείς!”, δόνησε την ατμόσφαιρα. Στη συνέχεια, συνόδευσαν το πούλμαν της ομάδας μέχρι την Τούμπα.

Live συνοδεία οπαδών του ΠΑΟΚ στην αποστολή της ομάδας εν όψει του αποψινού αγώνα #Live #ΠΑΟΚ #Θεσσαλονίκη #Champions_LeagueΠερισσότερα στο > https://bit.ly/349r1s4

Gepostet von GR TIMES am Mittwoch, 30. September 2020

Πληροφορίες: grtimes.gr, paok24.com,

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις