Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Κυριάκος για Βιεϊρίνια: “Με εντολή Σαββίδη η πόρτα είναι ανοικτή”

ΠΑΟΚ – Κυριάκος για Βιεϊρίνια: “Με εντολή Σαββίδη η πόρτα είναι ανοικτή”
Intime.gr

Ο Κυριάκος Κυριάκος μετέφερε την επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, το συμβόλαιο του οποίου έχει λήγει με τους Θεσσαλονικείς.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην ομάδα, πετώντας με τη σειρά του το… μπαλάκι στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

«Πριν με ρωτήσετε γιατί δεν αποχαιρετήσαμε ως ΠΑΕ τον αρχηγό θα σας πω το εξής: Η εντολή του μεγαλομετόχου είναι πως δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κλείσουμε την πόρτα του συλλόγου στον Αντρέ.

Ο λόγος είναι κυρίως ουσιαστικός. Είναι ότι μέχρι την τελευταία μέρα που ο Αντρέ μπορεί να παίξει για τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος αυτής της μετεγγραφικής περιόδου, εμείς θα κρατάμε αυτήν την πόρτα ανοικτή για εκείνον.

Ακόμη κι αν ο Αντρέ για τους λόγους τους δικούς του αποφασίσει ότι δεν θέλει να το κάνει τώρα αυτό τώρα, εμείς οφείλουμε από σεβασμό, επειδή τιμούμε την ιστορία και τον αγαπάμε σαν πρόσωπο, και αφήνουμε την πόρτα ανοικτή για το μέλλον», ανέφερε ο Κυριάκος Κυριάκος πριν τη συνέντευξη Τύπου του Όλαφ Ρέμπε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις