Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Λαμία: «Κανείς δεν μπορεί να σπρώξει την ομάδα περισσότερο από 30.000 ενωμένα λαρύγγια»

ΠΑΟΚ – Λαμία: «Κανείς δεν μπορεί να σπρώξει την ομάδα περισσότερο από 30.000 ενωμένα λαρύγγια»
Eurokinissi

Μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ έστειλε η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Λαμία (19:30, Newsit.gr, NS Prime) στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο ΠΑΟΚ έχει φαινομενικά το πιο βατό έργο στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, αφού υποδέχεται τη Λαμία και αναζητά τη δεύτερη στη σειρά νίκη του στο μίνι πρωτάθλημα, που θα του δώσει έξτρα ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι στην έδρα της ΑΕΚ, που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά το εντυπωσιακό πέρασμά του από τη Λεωφόρο, ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει νικηφόρα, περιμένοντας κι ένα… δώρο από το “τριφύλλι” που φιλοξενεί την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι το απόλυτο φαβορί για το “τρίποντο” ειδικά από τη στιγμή που οι Φθιώτες του Λεωνίδα Βόκολου έχουν ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, έπειτα από την εντυπωσιακή φετινή τους πορεία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Γιόνι Ότο, Ιβάν Νάσμπεργκ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς λόγω ενοχλήσεων, στον μόνιμο τραυματία Τροστ-Εκόνγκ, ενώ άφησε εκτός για λόγους τακτικής και τους Μάρκος Αντόνιο, Στέφανο Τζήμα.

Λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας που θα βρεθούν στο γήπεδο, κάνοντας τις απαραίτητες συστάσεις για… κόσμια συμπεριφορά, υπενθυμίζοντας την τιμωρία της έδρας, μετά από ρίψη κροτίδας.

Τα όσα αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς:

Με την επιστροφή στο σπίτι μας, έχουμε όλοι ιερή υποχρέωση να το διατηρήσουμε ανοιχτό, οχυρό στα όνειρά μας και φόβητρο για τους αντιπάλους μας.

Η Τούμπα είναι το μόνο γήπεδο που έχει τιμωρηθεί με βάση το νέο νόμο για μια κροτίδα, και κανείς δεν θα διστάσει να το ξανακάνει όσο η ομάδα πλησιάζει με ορμή στην κορυφή.

Ο επόμενος εντός έδρας αγώνας είναι με την ΑΕΚ και γίνεται σε όλους κατανοητό πως σήμερα δεν πρέπει να ξεφύγει το παραμικρό από την προσοχή μας.

Δεν πετάμε πυρσούς, κροτίδες, βεγγαλικά, πυροτεχνήματα. Δεν πετάμε οποιοδήποτε αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο. Αρκεί το λάθος ενός για να έρθει μια τιμωρία, όπως είδαμε και στο πρόσφατο παρελθόν.

Κανείς δεν μπορεί να προστατεύσει τον ΠΑΟΚ περισσότερο από τον ίδιο του τον κόσμο. Και κανείς δεν μπορεί να σπρώξει την ομάδα περισσότερο από 30.000 ενωμένα λαρύγγια! Σας έχουμε ανάγκη ως το τέλος!

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Σοάρες – Οζντόεφ, Τσιγγάρας – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Σαμάτα.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Σιμόν, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Σίντκλεϊ – Στάνκο, Τζανδάρης – Τσιλούλης, Σλίβκα, Μαρτίνεθ – Μάλτσι.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης

Βοηθοί: Μωυσιάδης, Κορωνάς

Τέταρτος: Βεργέτης

VAR: Ζαμπαλάς, Στεφανής

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις