Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Λαμία: Με Μάρκος Αντόνιο η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά

ΠΑΟΚ – Λαμία: Με Μάρκος Αντόνιο η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (3/12/23, 18:00) για την 13η αγωνιστική της Super League.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν μπορεί να υπολογίζει κόντρα στη Λαμία στην Τούμπα τους τιμωρημένους Τόμας Μούργκ και Μπάμπα Ράχμαν, αλλά και τους τραυματίες Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Σουαλιχό Μεϊτέ.

Αντίθετα μπήκε στην αποστολή ο Μάρκος Αντόνιο, ενώ επέστρεψε και ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός Ιβάν Νάσμπεργκ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (03.12) στη Νέα Μεσημβρία. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου είναι έτοιμο για τη μάχη με την ομάδα της Βοιωτίας κι έχει ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι της Δευτέρας (04.12), ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει για το επικείμενο παιχνίδι στον τιμωρημένο Μουργκ , στον Μπάμπα που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, αλλά και στους Κουλιεράκη και Μεϊτέ , οι οποίοι αποχώρησαν από το παιχνίδι στη Φρανκφούρτη με ενοχλήσεις σε προσαγωγό και δικέφαλο αντίστοιχα και προτιμήθηκε να προφυλαχθούν.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:
Κοτάρσκι , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Λύρατζης , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Μιχαηλίδης , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μάρκος Αντόνιο , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Ντεσπόντοφ , Α.Ζίβκοβιτς , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας .

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις