Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας: Εξαντλούνται τα εισιτήρια για την αποψινή αναμέτρηση

ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας: Εξαντλούνται τα εισιτήρια για την αποψινή αναμέτρηση
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λέφσκι Σόφιας για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα, του πρώτου αγώνα (2-0) και να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Όπως ενημέρωσε μάλιστα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ζήτηση για μια θέση στην Τούμπα για την αναμέτρηση με τη Λέφσκι Σόφιας είναι τεράστιας. με αποτέλεσμα να έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια για την μεγάλη αναμέτρηση στα πλαίσια του Europa Conference League.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως τα εισιτήρια για το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας για τις θύρες 7-7Α έχουν εξαντληθεί. Έχουν μείνει λιγότερα από 1.000 διαθέσιμα στις θύρες 5, 6 και λιγότερα από 2.500 στις θύρες 1, 2 και 3 τα οποία πωλούνται διαδικτυακά και μέσω εκδοτηρίων μέχρι την έναρξη του αγώνα. Προτρέπουμε τον κόσμο που θέλει να βρεθεί σήμερα το βράδυ στο γήπεδο, να προμηθευτεί όσο το δυνατόν νωρίτερα το εισιτήριό του, ιδανικά μέσω internet και να μην περιμένει τελευταία στιγμή από τα εκδοτήρια για την αποφυγή συνωστισμού. Επίσης παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα για την ομαλή είσοδό τους στις θύρες του γηπέδου»,

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις