Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας: Με Νάρεϊ στην κορυφή η ενδεκάδα του δικέφαλου

ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας: Με Νάρεϊ στην κορυφή η ενδεκάδα του δικέφαλου
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λέφσκι Σόφιας (20:30, Novasports Prime, newsit.gr) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει γνωστή την ενδεκάδα του δικέφαλου του Βορρά.

Τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σε σχέση με το πρώτο ματς είναι οι Κούρτις και Λύρατζης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Νάρεϊ.

Συγκεκριμένα ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, οι Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες θα συνθέσουν την αμυντική τετράδα. Στον άξονα θα βρεθούν οι Αουγκούστο και Κούρτιτς. Οι Άντριγια Ζίβκοβιτς με τον Κουαλιάτα θα αγωνιστούν στα άκρα της επίθεσης με τον Ντάντας πίσω από τον Νάρεϊ που θα δεσπόζει στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα, Ντάντας, Νάρεϊ.

Στον πάγκο: Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Σβαμπ, Τσαούσης, Ρικάρντο, Φιλίπε Σοάρες, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Κούτσιας, Μπράντον.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις