Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Λίνκολν: Πως συνεχίζει ο Δικέφαλος του Βορρά στο Conference League

ΠΑΟΚ – Λίνκολν: Πως συνεχίζει ο Δικέφαλος του Βορρά στο Conference League

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τις σερί ήττες στη Superleague, οι οποίες τον άφησαν πολύ πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος, στοχεύοντας στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται την αδύναμη Λίνκολν στην Τούμπα και θα ψάξει μία νίκη με μεγάλο σκορ, προκειμένου να τερματίσει δεύτερος και να συνεχίσει το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Ο ΠΑΟΚ ισοβαθμεί με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στη δεύτερη θέση του έκτου ομίλου, η οποία οδηγεί στα play off του Conference League. Η Σλόβαν αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κοπεγχάγη, η οποία έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

Αν η Σλόβαν δεν κερδίσει στην Κοπεγχάγη τότε με νίκη ο ΠΑΟΚ παίρνει τη δεύτερη θέση. Σε περίπτωση που νικήσουν και ο ΠΑΟΚ και η Σλόβαν τότε η δεύτερη θέση θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων και η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρέπει να πετύχει τουλάχιστον 2 γκολ περισσότερα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, ξεκινώντας με τους Πασχαλάκη, Λύρατζη, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Μούργκ, Ελ Καντουρί και Σφιντέρσκι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις