Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Έτοιμος να γράψει ιστορία

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Έτοιμος να γράψει ιστορία

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (22:00, Cosmote Sport 2, LIVE από το newsit.gr) τη Μαρσέιγ στην Τούμπα στη ρεβάνς του 2-1 της Μασσαλίας για τα προημιτελικά του Conference League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να γράψει ιστορία και θα τα δώσει όλα προκειμένου να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία για ανατροπή του 2-1 στο «Βελοντρόμ», με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει τον κόσμο στο πλευρό της, ο οποίος αναμένεται να κατακλύσει κάθε γωνιά της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά τη νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση, καθώς δεν υπάρχει πια το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ. Εάν επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά, τότε ο αγώνας θα οδηγηθεί στην παράταση.

Όσον αφορά τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Ρουμάνος τεχνικός θα ρίξει στον αγωνιστικό χώρο όλα του τα όπλα, δίχως να έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Άκπομ.

Από την πλευρά της, η Μαρσέιγ θα παραταχθεί και πάλι χωρίς τον Μίλικ, αλλά και χωρίς τον τιμωρημένο προπονητή της, Σαμπάολι, στον πάγκο. Οι Μασσαλοί αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, ωστόσο παραμένουν εξαιρετικά ποιοτικοί κι ικανοί να κάνουν τη ζημιά στον ΠΑΟΚ.

Διαιτητή από την Elite κατηγορία επέλεξε η UEFA για το παιχνίδι της Τούμπας, ορίζοντας τον Ντάνι Μακέλι. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέεγκστρα και Γιαν ντε Βρις, με τέταρτο τον Άλαρντ Λίνταουτ, αλλά χωρίς VAR, όπως και σε όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης, μέχρι στιγμής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις