Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Με Πέλκα κόντρα στον Ολυμπιακό! Σοκ με Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Με Πέλκα κόντρα στον Ολυμπιακό! Σοκ με Βαρέλα
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, την Τετάρτη (4/3), με τον Δημήτρη Πέλκα να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή, αλλά τα δυσάρεστα νέα να έρχονται από τις εξετάσεις του Φερνάντο Βαρέλα.

Ο Άμπελ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό (4/3) πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Δημήτρης Πέλκας, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε, ενώ τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν για τον Φερνάντο Βαρέλα που θα μείνει τρεις εβδομάδες εκτός δράσης.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οπ[οία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στον δεξιό δικέφαλο, από το ματς με την Ξάνθη, συνεπώς θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα τριών εβδομάδων. Εκτός αποστολής έμεινε ακόμα ο Ζίφκοβιτς, ενώ φυσικά δεν είναι διαθέσιμοι και οι τραυματίες Κρέσπο και Ζαμπά. 

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις