Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

ΠΑΟΚ: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Τάισον δεν θα ενισχύσουν τον ΠΑΟΚ στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (17/12, 17:30), με τον Βραζιλιάνο να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων και τον Σέρβο να μην ξεπερνά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά:

Σέντρα και πάλι στη Stoiximan Super League, με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στην Τρίπολη για ν’ αντιμετωπίσει τον Αστέρα. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το Σάββατο (16.12) στη Νέα Μεσημβρία.

Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι και στις στατικές φάσεις.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι διαθέσιμος για το επικείμενο παιχνίδι, όπως κι ο Τάισον , που είχε κάποιες ενοχλήσεις και δεν προπονήθηκε με την ομάδα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Κουλιεράκης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις