Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Ναυάγιο” στη… λήξη με Κρίστο – Ανακοίνωσε Μουργκ

ΠΑΟΚ: “Ναυάγιο” στη… λήξη με Κρίστο – Ανακοίνωσε Μουργκ

Δεν προχώρησε η περίπτωση του Κρίστο Γκονζάλες για τον ΠΑΟΚ, παρά τη συμφωνία που αρχικά προέκυψε – Ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του Τόμας Μουργκ.

Αρνητική τροπή πήρε για τον ΠΑΟΚ η προσπάθεια απόκτησης του Κρίστο Γκονζάλες από την Ουντινέζε. Μια κίνηση που έδειχνε τελειωμένη για τον «δικέφαλο του Βορρά» τελικά “ναυάγησε” στο… παρά πέντε της λήξης της μετεγγραφικής περιόδου.

Πέλκας: Συγκινητικό “αντίο”! “Μισή ζωή στον ΠΑΟΚ ρε φίλε, ευχαριστώ για όλα”

Παρότι υπήρχε συμφωνία τόσο με την Ουντινέζε όσο και με τον παίκτη, το deal δεν προχώρησε. Η πλευρά του Κρίστο (οι εκπρόσωποι του) φαίνεται πως προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το μικρό χρονικό “παράθυρο” και παρουσίασε άλλες απαιτήσεις. Αυτό έκανε τον ΠΑΟΚ να… κάνει πίσω.

Την ίδια στιγμή, παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Τόμας Μουργκ που αποκτήθηκε από την Ραπίντ Βιέννης. Ο Αυστριακός έφτασε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας (05.10.2020) υπέγραψε και ανακοινώθηκε επίσημα από τους Θεσσαλονικείς.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ

Ο Τόμας Μουργκ γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 1994 στο Βόιτσμπεργκ της Αυστρίας και σε ηλικία έξι ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μπέρνμπαχ, όπου έμεινε μέχρι το 2010, κάνοντας και ένα πέρασμα από τη Στρουμ Γκρατς.

Στη συνέχεια μετακόμισε στην Γκράτσερ, όπου το 2010 έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο. Εκεί έμεινε για δύο χρόνια και μέτρησε 49 συμμετοχές και 13 γκολ στις μικρές κατηγορίες της Αυστρίας, πριν κάνει το μεγάλο βήμα για την Αούστρια Βιέννης.

Στην Αούστρια αγωνίστηκε σε 19 αγώνες, πετυχαίνοντας δύο τέρματα, βρισκόμενος μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας, ενώ κατέκτησε και ένα πρωτάθλημα τη σεζόν 2012-13.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις