Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ο «Guardian» έβαλε τον Στέφανο Τζίμα στα κορυφαία ταλέντα του κόσμου

ΠΑΟΚ: Ο «Guardian» έβαλε τον Στέφανο Τζίμα στα κορυφαία ταλέντα του κόσμου
Eurokinissi

Σημαντικό “παράσημο” για τον Στέφανο Τζίμα του ΠΑΟΚ από τον “Guardian”. Μεταξύ των κορυφαίων ταλέντων παγκοσμίως “τοποθετήθηκε” ο 17χρονος επιθετικός των Θεσσαλονικέων.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Τζίμας, είναι σύμφωνα με τον «Guardian» ανάμεσα στα 60 κορυφαία ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με έτος γέννησης 2006.

Από τον μέσο της Παρί εν Ζερμέν Ουόρεν Ζαΐρ-Έμερυ έως τον επιθετικό της Παλμέιρας Εντρίκ, από τον αμυντικό της Πόρτο Μαρτίν Φερνάντες στο μέσο της Παρτίζαν Ματίγια Πόποβιτς, η βρετανική εφημερίδα ξεχωρίζει τους 60 καλύτερους 17ρηδες στον κόσμο.

Ο Στέφανος Τζίμας βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 2013. Γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου 2006 στη Θεσσαλονίκη, ο νεαρός επιθετικός έπαιξε ήδη στη Κ19 τη σεζόν 2021/22, είναι πρωταθλητής με την Κ17 του ΠΑΟΚ και διεθνής.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα,ο Τζίμας κατάφερε να σκοράρει με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ “… για να γίνει ο νεότερος σκόρερ της ιστορίας του συλλόγου, σε ηλικία 17 ετών και 57 ημερών και να εκθρονίσει από τον θρύλο του κλαμπ, Γιώργο Κούδα”.

Πρόκειται για έναν επιθετικό που μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο του πόδια, έχει γρήγορη σκέψη, ταχύτητα και είναι δυνατός, κάτι που του επιτρέπει να παίζει κόντρα σε μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους, εδώ και λίγο καιρό.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου προσπαθεί να αφαιρέσει την πίεση από τον νεαρό του ποδοσφαιριστή, λέγοντας «Ας ηρεμήσουμε. Είναι 17 ετών και δεν μπορείς να ξέρεις πως θα καταλήξει όλο αυτό” τονίζεται από το αγγλικό Μέσο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις