Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 0-0: Ισοπαλία και δύο χαμένοι βαθμοί για τους Θεσσαλονικείς στη Super League 1

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 0-0: Ισοπαλία και δύο χαμένοι βαθμοί για τους Θεσσαλονικείς στη Super League 1
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ στην Τούμπα για τη 18η αγωνιστική της Super League 1 και έχασε δύο σημαντικούς βαθμούς στη “μάχη” για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Παρότι είχε τον έλεγχο σε όλο το ματς, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ, είδε βοηθό και VAR να του ακυρώνουν ένα και τελικά δεν απέφυγε την… γκέλα επί του ΟΦΗ. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες με τους Κρητικούς να έχουν την ευκαιρία για… buzzer beater στις καθυστερήσεις, αλλά να παίρνουν έστω και τον ένα βαθμό μέσα στην Τούμπα.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα. Ο Ολιβέιρα έφυγε στην… πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ και έκανε ωραίο διαγώνιο σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μανδά.

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και στο 21′ ο Κωνσταντέλιας βγήκε σε θέση τετ-α-τετ από ασίστ του Ζίβκοβιτς, αλλά έκανε αδύναμο πλασέ και δεν κατάφερε να νικήσει τον Μανδά.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Λουτσέσκου εμφάνισε προβλήματα στην τελική προσπάθεια και μάλιστα ήταν ο ΟΦΗ αυτός που έφθασε πιο κοντά στο γκολ. Ο Ντίκο έκανε φοβερή ντρίμπλα στον Ίνγκαστον στο 34′, όμως ο Κοτάρσκι έπεσε και απέκρουσε, για να διατηρηθεί το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή, αλλά να δυσκολεύεται στη δημιουργία. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο σκόραρε βέβαια από κοντά στο 66′, αλλά ο βοηθός έδειξε οφσάιντ στον Σάστρε, στην αρχή της φάσης, το οποίο επιβεβαίωσε και το VAR και το γκολ δεν μέτρησε.

Το παιχνίδι έφθασε έτσι μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, όπου έγινε… ροντέο, με συνεχόμενες φάσεις και για τις δύο ομάδες. Ο Ολιβέιρα “άγγιξε” δις το γκολ για τον ΠΑΟΚ, αλλά αμφότερες είδε τον Μανδά να του λέει “όχι” με εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Δύο μεγάλες ευκαιρίες έχασε και ο ΟΦΗ με τον Ντίκο να “χτυπάει” στην αντεπίθεση, αλλά να στην πρώτη να αστοχεί και τη δεύτερη να κάνει πάσα ακριβείας στον Περέα στις καθυστερήσεις, για να σημαδέψει αυτός το οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι. Το 0-0 ήταν έτσι το τελικό σκορ, με τους Κρητικούς να παίρνουν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις, αλλά τον ΠΑΟΚ να χάνει την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή της Super League 1.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (73′ Βιεϊρίνια), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (65′ Τόμας), Αουγκούστο, Σβαμπ (73′ Ντάντας), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Ολιβέιρα

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής (72′ λ.τ. Γιαννούλης), Λάρσον, Μεγιάδο (56′ Περέα), Ντιουσέ, Τοράλ (73′ Νέιρα), Θοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντίκο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις