Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Παραμονή στην κορυφή ή έκπληξη στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Παραμονή στην κορυφή ή έκπληξη στην Τούμπα
Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στην άδεια Τούμπα, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι -και πρωτοπόροι της Super League– δείχνουν να είναι το απόλυτο φαβορί, και που οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να τους “πληγώσουν” βαθμολογικά.

ΠΑΟΚ και ΟΦΗ κοντράρονται στην Τούμπα, για την 16η αγωνιστική της Super League, με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν να μεγαλώσουν το νικηφόρο τους σερί.

Ο ΠΑΟΚ έχει επτά σερί νίκες στη Super League και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς, στο +1 από τον Παναθηναϊκό, αλλά και στο +3 από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, οι Κρητικοί είναι στην 9η θέση με 15 βαθμούς και αναζητούν αντίδραση μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Στέφανο Τζίμα, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Ράφα Σοάρες. Απ’ την άλλη, ο Πεπ Μπελ δεν υπολογίζει στους Γκαγέγκος, Μαρινάκη, Γκλάζερ, Αποστολάκη, Χριστογεώργο και Καρώ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Μπράντον.

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν – Λάρσον, Καρώ, Βούρος, Τοράρινσον – Μεγιάδο, Νέιρα, Τοράλ – Αμπάντα, Μοσκέρα, Φελίπε.

Διαιτητής: Τσέτσιλας

Βοηθοί: Μεϊντανάς, Μωυσιάδης

4ος: Τσιμεντερίδης

VAR: Τζήλος, Σαμοΐλης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις