Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Κοντά στην επιστροφή του ο Κάνιας

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την επιστροφή του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, η απουσία του οποίου φάνηκε εμφαντικά στα δυο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του περιμένει ο Βλάνταν Ιβιτς που με σχετική ικανοποίηση είδε τον Ισπανό μέσο του να μετέχει σε φουλ ρυθμούς στο πρόγραμμα της σημερινής μέρας και να ετοιμάζεται για τo come back.

 Η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής προς τον Ολυμπιακό θα είναι κομβικής σημασίας για τον Δικέφαλο της Θεσσαλονίκης που αποσυντονίστηκε στα τελευταία παιχνίδια χωρίς τον ξένο ποδοσφαιριστή του.
Το σημερινό πρόγραμμα έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, όπου έγινε ξεκίνημα της προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής.
Όσοι αγωνίστηκαν χθες βασικοί ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις στην πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, με το βάρος με ρίχνεται στη συνολική επιθετική λειτουργία της ομάδας μέσα από μια σειρά ασκήσεων.
Από εκεί και πέρα, ο Πέδρο Ενρίκε προπονήθηκε κανονικά, χωρίς ενοχλήσεις στο τραυματισμένο του πόδι, και θα είναι στην διάθεση της ομάδας του για το παιχνίδι προς τον Ολυμπιακό. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα με μία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας (17:00).
Σήμερα παράλληλα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης μετείχε σε σύσκεψη με θέμα τις Ακαδημίες της ομάδας από την λειτουργία των οποίων είναι ικανοποιημένος και για τον λόγο αυτό αξίωσε να δοθεί ακόμα μεγαλύτερο βάρος στις υλικοτεχνικές υποδομές και στο προσωπικό τους, ώστε αυτές να γίνουν εφάμιλλες των καλύτερων ευρωπαϊκών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε