Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Θεραπεία για Αντελίνο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Θεραπεία για Αντελίνο Βιεϊρίνια
Intime.gr

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια κάνει τη δική του προσπάθεια, για να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον πρώτο ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό (21.04.2022) στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Άρη, μετά τον τραυματισμό που απέκτησε στη ρεβάνς με την Μαρσέιγ και τη Μ. Δευτέρα (18/04) ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Πορτογάλος θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς της Τούμπας.

Την ίδια στιγμή, η απουσία του Ελ Καντουρί από τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου είναι δεδομένη. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της αποκατάστασης του μετά την επέμβαση στο γόνατο.

Η επόμενη μέρα του αγώνα κόντρα στον Άρη περιελάμβανε δουλειά σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης στο Χαριλάου ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ένα γεμάτο πρόγραμμα που αφορούσε κατά κύριο λόγο την τακτική, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και τη φυσική κατάσταση με διάφορες ασκήσεις υψηλής έντασης. Την Τρίτη (19.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις