Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Πάγωσαν” με Κρέσπο! Υπέστη θλάση ο Ισπανός

ΠΑΟΚ: “Πάγωσαν” με Κρέσπο! Υπέστη θλάση ο Ισπανός
ΦΩΤΟ intime

Σημαντική απώλεια για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Χοσέ Κρέσπο τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Κράσνονταρ και οι εξετάσεις του έδειξαν θλάση δευτέρου βαθμού, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ.

Ο Ισπανός στόπερ θα χρειαστεί έτσι να μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, με τον Φερέιρα να μην τον υπολογίζει για τα επόμενα ματς σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η κατοχή και η κυκλοφορία της μπάλας βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο στην προπόνηση της Παρασκευής (02.10) στη Νέα Μεσημβρία. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (04.10, 18:15), άλλωστε πλησιάζει και ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι έτοιμος να επιστρέψει στις νίκες.

Η δουλειά ξεκίνησε με προθέρμανση κι ασκήσεις συναρμογής. Ακολούθησε rondo κι ασκήσεις με μπάλα σε μικρό χώρο και στο φινάλε διεξήχθη δίτερμα, χωρίς τους παίκτες που ήταν βασικοί κόντρα στην Κράσνονταρ, οι οποίοι έκαναν αποφόρτιση.

Ο Χοσέ Κρέσπο αποχώρησε από το παιχνίδι με τους Ρώσους με ενοχλήσεις στον δικέφαλο και υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Ισπανός αμυντικός υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και η επιστροφή του στα γήπεδα υπολογίζεται σε περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό.

Το Σάββατο (03.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις