Αθλητικά

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ο Ολλανδός διαιτητής Άλαρντ Λίντχουτ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Γνωστοί έγιναν από την ΚΕΔ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους πρώτους αγώνες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός – Άρης).

Ο Ολλανδός διαιτητής, Άλαρντ Λίντχουτ όρισε η ΚΕΔ να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκό, που θα γίνει την στην Τούμπα (14.02.2024 / 19:30).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ροζιέρ και Πάτρικ, τέταρτος ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ενώ στο VAR θα είναι ο Ολλανδός Έρβιν Μπλανκ με βοηθό τον Βασίλη Νικολακάκη.

Ο 36χρονος διαιτητής ήταν στις 21 Σεπτεμβρίου του 2023 στο Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ (2-3) για τους ομίλους του Europa League, ενώ στις 25 Μαρτίου 2021 ήταν στο Ελλάδα – Κύπρος 0-0 για τα προκριματικά του Euro σε επίπεδο Ελπίδων.

Στον άλλο ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας (Παναιτωλικός-Άρης) που θα γίνει την Τρίτη (13.02.2024 / 19:30) διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους Πετρόπουλο και Μεϊντάνα, τέταρτο τον Ανδρέα Γκάμαρη, ενώ στο VAR θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου με βοηθό τον Ιορδάνη Απτόσογλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα