Δευτέρα, 6 Μαΐ
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Παραμένει εκτός ο Αντελίνο Βιεϊρίνια για τους Θεσσαλονικείς

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Παραμένει εκτός ο Αντελίνο Βιεϊρίνια για τους Θεσσαλονικείς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι της Super League 1, με τον Παναθηναϊκό, χωρίς τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος και συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Βιεϊρίνια δεν έχει επανέλθει ακόμη από τον τραυματισμό του και πλέον δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για το ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό, στην 20η αγωνιστική της Super League 1.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Οι καιρικές συνθήκες στη Νέα Μεσημβρία έστειλαν στο γήπεδο της Τούμπας το αγωνιστικό τμήμα. Η προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό μπήκε στην τελική της ευθεία.

Το πρόγραμμα της ομάδας ήταν και πάλι αφιερωμένο στον τομέα της τακτικής, με την ανάπτυξη και την κυκλοφορία να είναι τα βασικά αντικείμενα, ενώ στο τελευταίο κομμάτι οι παίκτες χωρίστηκαν σε αμυντικούς κι επιθετικούς και δούλεψαν ξεχωριστά στα τελειώματα και τις τοποθετήσεις.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια είναι ο μόνος παίκτης που δεν συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα. Ο αρχηγός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.Το Σάββατο (27.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:45 στο γήπεδο της Τούμπας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις