Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: “Στοπ” στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών! Καμία αναφορά στη μεμονωμένη

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: “Στοπ” στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών! Καμία αναφορά στη μεμονωμένη
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή (3/11), χωρίς τους φιλάθλους του καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση του υφυπουργείου Αθλητισμού απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών.Δεν διευκρινίζεται όμως τι ισχύει για την… μεμονωμένη.

Ανακοίνωση ενόψει του ντέρμπι, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για την 9η αγωνιστική της Superleague, εξέδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης στην οποία κάνει γνωστή την απόφασή του να απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών των “πρασίνων” στην Τούμπα.

Το… “θολό” σημείο της ανακοίνωσης έχει να κάνει με το ότι σε όλες τις ανακοινώσεις του παρελθόντος απαγορευόταν ρητά και η μεμονωμένη μετακίνηση κάτι που εδώ μοιάζει να είναι στον… αέρα.

Η ανακοίνωση του υφυπουργείου

«Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς και διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Superleague 1, αγωνιστικής περιόδου 2019-20, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 3/11/2019 και ώρα 20:00, στο γήπεδο της Τούμπας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας»…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις