Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: «Πέρασα την καλύτερη περίοδο της ζωής μου στην Ελλάδα» δήλωσε ο Μίσιτς

ΠΑΟΚ: «Πέρασα την καλύτερη περίοδο της ζωής μου στην Ελλάδα» δήλωσε ο Μίσιτς
ΦΩΤΟ intime

Ο Γιόζιπ Μίσιτς έκανε πέρυσι μία τρομερή πρώτη σεζόν στον ΠΑΟΚ, αλλά η ρήξη χιαστών που υπέστη στο τέλος της, οδήγησε σε “ναυάγιο” τις συζητήσεις για τη μόνιμη μετεγγραφή του στην ομάδα, μετά το δανεισμό του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην πατρίδα του για ξανά βρει ρυθμό, αλλά φαίνεται ότι αναπολεί την περίοδο που βρισκόταν στον “Δικέφαλο του Βορρά” και την Ελλάδα, με βάσει και τις δηλώσεις του σε κροατικό Μέσο.

Οι δηλώσεις του Μίσιτς για τον ΠΑΟΚ

Για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ και από την Σπόρτινγκ: «Το ποδόσφαιρο είναι αρκετά περίεργο μερικές φορές. Κάπου προσαρμόζεσαι, κάπου όχι. Κάπου έχεις την ευκαιρία, κάπου δεν την έχεις. Δεν είχα πολλές ευκαιρίες στην Σπόρτινγκ, ήρθα ως επί το πλείστον από τον πάγκο. Δεν ήμουν χαρούμενος, ζήτησα να πάω κάπου για να παίξω. Τότε ήρθε ο ΠΑΟΚ, ήμουν τυχερός, έπαιξα πολύ καλά εκεί. Πέρασα την καλύτερη περίοδο της ζωής μου στην Ελλάδα, χωρίς αμφιβολία, και τότε συνέβη η ασθένειά μου. Ναι, ήταν καλά και στη Ριέκα, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που πέρασα στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα!». 

Για το τέλος του δανεισμού του και την συνέχεια της καριέρας του: «Ναι, ο δανεισμός μου τελειώνει στο τέλος της σεζόν. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την ομάδα για κάτι συγκεκριμένο. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και ότι θα μπορέσουμε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Θα ήθελα να μείνω στην Ντιναμό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις