Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τους οπαδούς που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη

ΠΑΟΚ: Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τους οπαδούς που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη

Το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη την 4η Οκτωβρίου του 1999 πραγματοποιήθηκε, με τον Γιώργο Σαββίδη να εκπροσωπεί την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ετήσια επιμνημόσυνη πραγματοποιήθηκε υπό συγκινητικό κλίμα, με το παρών στο μνημείο που έχει στηθεί κοντά στο σημείο του δυστυχήματος να δίνουν άνθρωποι από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και τον ερασιτέχνη του συλλόγου.

Ο Γιώργος Σαββίδης μαζί με τους  

Την Κυριακή (1/10) πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο στο μνημείο που έχει στηθεί κοντά στο σημείο του δυστυχήματος με φίλους του ΠΑΟΚ, ανθρώπους από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δίνουν το παρών.

Συγκεκριμένα οι Στέφανος Τζίμας, Γιώργος Βρακάς και Λευτέρης Λύρατζης που βρίσκονται εκτός αποστολής από το Κυριακάτικο(1/10) ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων», ενώ και ο Γιώργος Σαββίδης βρέθηκε στο σημείο εκπροσωπώντας την διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πωε στο μοιραίο τροχαίο δυστύχημα που έγινε πριν από 24 χρόνια, την ζωή τους έχασαν οι  Χαράλαμπος Ζαπουνίδης (20 ετών), Δημήτριος Ανδρεαδάκης (25 ετών), Χριστίνα Τζιόβα (18 ετών), Αναστάσιος Θέμελης (22 ετών), Γεώργιος Γκανάτσιος (22 ετών) και Κυριάκος Λαζαρίδης (17 ετών).

Μάλιστα σχετικό ποστάρισμα έγινε και από την σελίδα του ΠΑΟΚ στο twitter.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις