Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Προπόνηση με Ντόμινικ Κοτάρσκι

ΠΑΟΚ: Προπόνηση με Ντόμινικ Κοτάρσκι

Oι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που είχαν την Κυριακή (09/07) με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι να είναι το νέο πρόσωπο της ημέρας.

Ο Κοτάρσκι βρισκόταν στο Euro U20 με την Εθνική ομάδα της Κροατίας, με το νεαρό τερματοφύλακα να βρίσκεται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, μετά την ειδική άδεια που είχε πάρει.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην προπόνηση του ΠΑΟΚ το μεγαλύτερος μέρος έβγαλε και ο μεγάλος άτυχος της περασμένης περιόδου Κάλεντ Νάρεϊ.

Το δελτίο τύπου του ΠΑΟΚ

Μετά το ρεπό της Κυριακής (9/7), η δεύτερη εβδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε με μία δυνατή προπόνηση υψηλής έντασης, επιστροφές αλλά και προβλήματα.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι ήταν το νέο πρόσωπο της ημέρας, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Κροατίας και την ειδική άδεια που είχε κι έπιασε δουλειά.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Οι Λευτέρης Λύρατζης και Ντόουγκλας Αουγκούστο έμειναν εκτός προληπτικά λόγω ενοχλήσεων, ο Φιλίπε Σοάρες δούλεψε ατομικά, ενώ ο Ζόαν Σάστρε ακολούθησε πρόγραμμα στην πισίνα στο ξενοδοχείο.

Το απόγευμα της Δευτέρας (10/7) η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα προπονηθεί στις 19:00. Υπενθυμίζεται πως το τρίτο κατά σειρά φιλικό, ο ΠΑΟΚ θα το δώσει την Τετάρτη (12/7, 19:30) με αντίπαλο την Γκενκ στο Σβόλγκεν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις