Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Πρόταση στην Γιουβέντους για τον Πιάτσα

ΠΑΟΚ: Πρόταση στην Γιουβέντους για τον Πιάτσα
ΦΩΤΟ Intime

Πρόταση στη Γιουβέντους για τον 25χρονο εξτρέμ Μάρκο Πιάτσα φέρεται πως κατέθεσε ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο Κροάτης εξτρέμ της Γιουβέντους, Μάρκο Πιάτσα, βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει ήδη καταθέσει πρόταση στη Γιουβέντους, στην οποία ανήκει ο παίκτης, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Ο 25χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με τις Πάρμα, Τζένοα και Βερόνα να εξετάζουν επίσης την περίπτωσή του, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Άντερλεχτ, με την οποία είχε 4 συμμετοχές και ένα γκολ στο βελγικό πρωτάθλημα, το οποίο διακόπηκε πρόωρα.

Ο Πιάτσα θεωρείτο μεγάλο ταλέντο του κροατικού ποδοσφαίρου και δαπανήθηκαν 23 εκατ. ευρώ από την Γιουβέντους για να τον αποκτήσει από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ το καλοκαίρι του 2016, αλλά τελικά πέρα τον περισσότερο χρόνο του ως δανεικός σε άλλες ομάδες, μεταξύ των οποίων η Φιορεντίνα και η Σάλκε, ενώ έχει χριστεί και 24 φορές διεθνής με την εθνικής Κροατίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις