Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Πρώτη” στο… λιοπύρι με ανακοίνωση Γκαλίνοβιτς

ΠΑΟΚ: “Πρώτη” στο… λιοπύρι με ανακοίνωση Γκαλίνοβιτς
Intime.gr

Ο ΠΑΟΚ μπήκε από… νωρίς στα ζόρια, προκειμένου να προετοιμαστεί για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Η φετινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League ξεκινάει και πάλι από τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, αλλά ως αδύναμος. Οι Θεσσαλονικείς θα μάθουν τον αντίπαλο τους στις 10 Αυγούστου και σήμερα (30.07.2020) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έβαλαν τα… κεφάλια μέσα.

Οριστικό! Στους “ανίσχυρους” ο ΠΑΟΚ λόγω… CAS – Οι πιθανοί αντίπαλοι στην κλήρωση

Έχοντας τελειώσει τις υποχρεώσεις τους πριν από περίπου δέκα ημέρες και κάτω από αφόρητη ζέστη, οι παίκτες του Άμπελ Φερέιρα βρέθηκαν και πάλι στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, προκειμένου να ξεκινήσουν την προσπάθεια τους, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Νέο πρόσωπο στο “δικέφαλο του Βορρά” ο Μάριο Γκαλίνοβιτς. Ο ΠΑΟΚ επισημοποίησε τη συμφωνία του με τον 44χρονο Κροάτη, για τα επόμενα δύο χρόνια, ως προπονητή τερματοφυλάκων του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση…

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πρόσληψη του Μάριο Γκαλίνοβιτς στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Κροάτης συμφώνησε για συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τον Δικέφαλο.

Γεννήθηκε στο Ζάγκρεμπ στις 15 Νοεμβρίου του 1976 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1993 στην Όσιγιεκ, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2002. Στη συνέχεια πήγε στην Κάμεν Ίνγκραντ για δύο χρόνια και το καλοκαίρι του 2004 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Στους Πράσινους έμεινε μέχρι το 2011 και στη συνέχεια έπαιξε για δύο ακόμα σεζόν, μία στην Καβάλα και μία στην Κέρκυρα, πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.Το 2015 ανέλαβε προπονητής στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και τελικά τον Μάιο του 2016, πήρε προαγωγή για την πρώτη. Από το 2017 μέχρι το φετινό καλοκαίρι ήταν στο τεχνικό επιτελείο της Σπάρτα Πράγας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις