Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Αουγκούστο! Στην Ισπανία η αποθεραπεία του Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Αουγκούστο! Στην Ισπανία η αποθεραπεία του Κρέσπο
ΦΩΤΟ intime

Ξαφνικό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ με τον Ντάγκλας Αουγκούστο, αφού ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας, αντιμετωπίζοντας μία ίωση που τον διατήρησε κλινήρη.

Όσον αφορά τον Χοσέ Κρέσπο, ο Ισπανός αμυντικός αποφασίστηκε να βγάλει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του στη χώρα του, σε συνεννόηση πάντα με το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Το πρώτο ζητούμενο ήταν η αντίδραση. Η οποία ήταν πειστική. Πλέον ο ΠΑΟΚ καλείται να συνεχίσει με την ίδια ενέργεια, ένταση, πάθος και στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό της Κυριακής (09.02, 18:00) κόντρα στον ΟΦΗ.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Δικέφαλος έβγαλε στο γήπεδο τόσο το χαρακτήρα όσο και την ποιότητά του και επικράτησε με μεγαλύτερη άνεση απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Το ματς με τον ΟΦΗ αναμένεται να είναι εξίσου δύσκολο, αφού η ομάδα της Κρήτης που από την αρχή της σεζόν έχει δείξει ένα ξεκάθαρο κι ελκυστικό ποδοσφαιρικό πλάνο, καταβάλλει προσπάθεια για την είσοδό της στην τελική εξάδα που θα συμμετέχει στα Play Offs για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Η προετοιμασία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση άρχισε ήδη στη Νέα Μεσημβρία και η δουλειά εστιάστηκε σε δύο τομείς.

Αφενός στο πως θα παραμείνουν φρέσκοι οι παίκτες που έπαιξαν κόντρα στον Παναθηναϊκό κι αφετέρου πως θα ενεργοποιηθούν και οι υπόλοιποι, ώστε ο προπονητής να έχει περισσότερες επιλογές.Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί με τον Παναθηναϊκό έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα γι’ αποθεραπεία κι αποκατάσταση.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο κι ακολούθησαν ένα δυνατό πρόγραμμα που περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, rondo, μαθήματα τακτικής και δίτερμα στο φινάλε.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο απουσίαζε λόγω ίωσης, ο Ζαμπά συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου, θα πραγματοποιήσει στην Ισπανία το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον τένοντα του ορθού μηριαίου.

Την Παρασκευή (07.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 15:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις