Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ραζβάν Λουτσέσκου και Αντελίνο Βιεϊρίνια έγραψαν Ιστορία στην εκτός έδρας νίκη επί της Αμπερντίν

ΠΑΟΚ: Ραζβάν Λουτσέσκου και Αντελίνο Βιεϊρίνια έγραψαν Ιστορία στην εκτός έδρας νίκη επί της Αμπερντίν
Eurokinissi

Ξεχωριστή ήταν για τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Αντελίνο Βιεϊρίνια η χθεσινή (26.10) μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ -με ανατροπή- επί της Αμπερντίν (3-2), για την 3η αγωνιστική του Conference League.

Ραζβάν Λουτσέσκου και Αντελίνο Βιεϊρίνια έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τεράστια άνοδο που είχε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι που φαίνεται και από τις προσωπικές τους επιτυχίες, μέσα στην ομάδα.

Στο παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Αμπερτίν στη Σκωτία, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, ο Ρουμάνος τεχνικός έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες παρουσίες, σε όλες τις διοργανώσεις, στον «ασπρόμαυρο» πάγκο!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε να φτάσει στο… +1 από τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος “μετράει” 212 παρουσίες στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

 

Την ίδια στιγμή, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πήρε ένα ακόμα “παράσημο” στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος έβαλε το 50ό του γκολ μετά από 313 εμφανίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα, το 10ο ευρωπαϊκό και έγινε ο ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε μεγαλύτερη ηλικία στην ιστορία του “δικέφαλου του Βορρά”, σε οποιαδήποτε διοργάνωση.

Το τελευταίο γκολ το είχε πετύχει πάλι σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, κόντρα στη Μίντιλαντ τον Φεβρουάριο (24/2) του 2022.

Η επίδοση αυτή, τον κατατάσσει στην 5η θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τους Στέφανο Αθανασιάδη (20), Δημήτρη Σαλπιγγίδη (14), Ρόμπερτ Μακ (11) και Αντρίγια Ζίβκοβιτς (11).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις