Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Σάλκε, Μάτος: “Έχουμε τις πιθανότητές μας”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Λέο Μάτος παρέλαβε το βραβείο του MVP της 14ης αγωνιστικής της Supeleague και στη συνέχεια μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα, αλλά και στον αγώνα με την Σάλκε που ακολουθεί για το Europa League.

Για τη βράβευση του τόνισε: “Ευχαριστώ για το βραβείο, είναι σημαντικό, είναι ένα ατομικό βραβείο αλλά χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών και του προπονητικού τιμ, της ομάδας, δεν θα μπορούσα να το πάρω, οπότε θα ήθελα να πω πως είναι ένα ομαδικό βραβείο. Μετά τους 6 μήνες, είχαμε καλές και κακές στιγμές, οι καλές ήταν περισσότερες και αν θα ήθελα κάτι, θα ήταν να έχουμε μόνο καλές στιγμές”.

Για τον αγώνα με την Κέρκυρα: “Μιλώντας με τα παιδιά, ξέρω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα, δεν θα είναι εύκολο αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι. Ελπίζω να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί μείναμε πίσω στην βαθμολογία. Να κάνουμε καλές γιορτές μετά το αποτέλεσμα”.

Για το παιχνίδι με την Σάλκε, ανέφερε: “Δεν έχω αγωνιστεί κόντρα στην Σάλκε, βλέπω το γερμανικό πρωτάθλημα, είναι μια δυνατή ομάδα. Έχουμε τις πιθανότητες μας, θέλαμε δυνατό αντίπαλο, αν κάνουμε το παιχνίδι μας και είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, είτε είναι η Σάλκε είτε άλλη πιο δυνατή ομάδα”.

Τέλος για το αν νιώθει ηγέτης στον ΠΑΟΚ: “Στο παρελθόν στην Τσερνομόρετς είχα ένα σημαντικό ρόλο γιατί ήμουν δεύτερος αρχηγός στην ομάδα. Στην Ντνίπρο όχι γιατί είχε πολλές προσωπικότητες. Εδώ είναι ακόμα νωρίς, είναι κάτι που έρχεται, δεν το κυνηγάς. Έχουμε ήδη πολλές ισχυρές προσωπικότητες στην ομάδα και αυτό είναι πολύ καλό. Αυτά τα πράγματα γίνονται μέσα στο γήπεδο και μέσα στα αποδυτήρια, με φυσικό τρόπο. Εφόσον μείνω αρκετό καιρό εδώ, θα δούμε πως μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε