Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Σάλκε: Ώρα για ρεβάνς!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τρία χρόνια μετά, ΠΑΟΚ και Σάλκε διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους, στο πλαίσιο της φάσης των “32” του Europa League. Το προφίλ της γερμανικής ομάδας.

Οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να πάρουν ρεβάνς για τον αποκλεισμό του 2013, όταν οι “βασιλικοί μπλε” είχαν αφήσει εκτός Champions League την τότε ομάδα του Χουμπ Στέφενς.

Ο ΠΑΟΚ είχε πάρει εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) στο πρώτο ματς με γκολάρα του Μίροσλαβ Στοχ, ωστόσο δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το εκτός έδρας γκολ του στην Τούμπα, καθώς η Σάλκε είχε φύγει νικήτρια από τη Θεσσαλονίκη, ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με σκορ 3-2 και είχε πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, στέλνοντας τον ΠΑΟΚ στο Europa League.

Η φετινή Σάλκε, πάντως, δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ πριν τρία χρόνια. Βρίσκεται στην 10η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος με 17 βαθμούς, όντας εκτός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη.

Αντίθετα, στην Ευρώπη η πορεία της είναι καλή. Μπήκε χωρίς αγώνα για τα προκριματικά στον 9ο όμιλο του Europa τερματίζοντας άνετα στην κορυφή με 15 βαθμούς. Στην 2η θέση άφησε την Κράσνονταρ (7 βαθμοί) ενώ στην 3η και 4η τερμάτισαν οι Σάλτσμπουργκ (7β) και Νις (6β.), αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε