Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Σαββίδης προς τους παίκτες: “Να είστε μαχητές”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης προς τους παίκτες της ομάδας -ενόψει την σημαντικής αναμέτρησης με την Σλόβαν Λίμπερετς- ζητώντας τους να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάθε παιχνίδι του.

Αντιλαμβανόμενος πως την Πέμπτη παίζεται η πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Europa League και πως δεν υπάρχει χρόνος για κριτική, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους παίκτες του “δικέφαλου του Βορρά” να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να τιμήσουν τη φανέλα του συλλόγου.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μίλησε στους παίκτες πριν από την προπόνηση της Δευτέρας και προσπάθησε -και πάλι- να τους ανεβάσει το ηθικό ενόψει Σλοβαν Λίμπερετς.

“Θέλω να είστε μαχητές! Να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό για την ομάδα, όταν παίζετε, όσο χρόνο αγωνίζεστε. Το να είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ σημαίνει ότι είσαι μαχητής! Πρέπει σε κάθε ματς να δίνουμε το 100% και ας χάνουμε!”, ανέφερε ο Ιβάν Σαββίδης και συνέχισε:

“Πρέπει και θέλω να παλεύετε μέσα στο γήπεδο! Αν δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και την ψυχή σας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα έρθουν και τα αποτελέσματα, θα αλλάξει και το κλίμα”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε