Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Στανόγεβιτς: “Να υπερασπιστούμε τον τίτλο του φαβορί με Έστερσουντ”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε πως η Έστερσουντ πρέπει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό, αλλά παραδέχτηκε πως οι Θεσσαλονικείς είναι το φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο τεχνικός του τοποθετήθηκε -μέσω της επίσημης σελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ- για τη κλήρωση των πλέι οφ του Europa League που έφερε στον ΠΑΟΚ αντίπαλο με τη σουηδική Εστερσουντ.

Europa League: Βατή κλήρωση για ΠΑΟΚ! Με Έστερσουντ στα πλέι οφ

“Γνωρίζουμε ακόμη πριν την κλήρωση ότι ο ΠΑΟΚ ως ισχυρός οφείλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του φαβορί. Τώρα, μετά την κλήρωση, επαναλαμβάνω ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Παίζουμε, όμως, με μια ομάδα που κέρδισε το σεβασμό πετυχαίνοντας μια μεγάλη πρόκριση εναντίον της Γαλατά και αυτό σε διπλά παιχνίδια δε γίνεται τυχαία. Θα μελετήσουμε πολύ καλά την Έστερσουντ και πρέπει να υπολογίσουμε πως θα έχουν σίγουρα πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό, αφού έχουν παίξει ήδη 17 ματς πρωταθλήματος. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να συλλέγουμε πληροφορίες. Από τη δική μας πλευρά, θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι και συγκεντρωμένοι, καθώς είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους να μπούμε στους ομίλους του Europa League” ανέφερε ο Στανόγεβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε