Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Στην Ναντ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο

ΠΑΟΚ: Στην Ναντ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο
Intime.gr

Παίκτης της Ναντ θα πρέπει να θεωρείται ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, με τον ΠΑΟΚ να κάνει αποδεκτή την πρόταση της γαλλικής ομάδα.

Αντίο” στον ΠΑΟΚ λέει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο. Σύμφωνα με την έγκυρη “Equipe”, οι Θεσσαλονικείς τα βρήκαν με την Ναντ, με το deal να “κλείνει” στα 6 εκατ. ευρώ κι έτσι ο Βραζιλιάνος χαφ θα μεταβεί την Πέμπτη (10.08) στην Γαλλία για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

«Είχε επιτευχθεί κατ’ αρχήν συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο αλλά έπρεπε να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η άφιξη του Βραζιλιάνου μέσου» και στην συνέχεια τονίζεται πως: «Το ποσό της μεταγραφής θα ανέλθει τελικά στα 6.000.000 ευρώ. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αναμένεται στη Ναντ αυτή την Πέμπτη για να περάσει τις ιατρικές του εξετάσεις πριν υπογράψει το συμβόλαιο του με την Ναντ τετραετούς διάρκειας» αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα, το οποίο επιβεβαιώνεται και από την Ελλάδα.

Ο Βραζιλιάνος αποχωρεί από τη Θεσσαλονίκη έχοντας φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα σε 209 παιχνίδια την προηγούμενη τετραετία και έχοντας καταγράψει συνολικά 16 γκολ και 11 ασίστ. Απ’ τη μεριά του, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει άμεσα την προσπάθειά του για απόκτηση του Μακσίμοβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις