Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Τα αρνητικά σερί της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Τα αρνητικά σερί της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου
Intime.gr

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε -και πάλι φέτος – από τον Άρη μέσα στην Τούμπα και συμπλήρωσε δέκα σερί ματς χωρίς νίκη.

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ που είχε το 1983, όταν μετρούσε δέκα σερί ματς χωρίς νίκη, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τότε όμως, όλα τα αποτελέσματα για τους Θεσσαλονικείς ήταν ισοπαλίες (μεταξύ των οποίων και με την Μπάγερν Μονάχου).

Στο αρνητικό σερί που έχει καταγράψει φέτος, ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετράει και επτά ήττες, κάτι που είχε να συμβεί από το πρώτο τρίμηνο του 2008.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει δύο ήττες από τη Μαρσέιγ στο Europa Conference League, ενώ έχει χάσει σε δύο ματς από τον Άρη και μετράει μία ήττα από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης, έχει και τις ισοπαλίες στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στους “ερυθρόλευκους”, αλλά και αυτήν κόντρα στην Ένωση, για τα play off της Superleague 1..

Οι “ασπρόμαυροι” καλούνται να κρατήσουν τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, έως το φινάλε των play off, για να πάνε με καλή ψυχολογία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Μπροστά τους όμως έχουν ματς στο “Καραϊσκάκης”, ενώ την τελευταία αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος υποδέχονται τον Παναθηναϊκό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις