Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Θέλει… δουλειά! Ήττα στο φιλικό με Γάνδη [vid]

ΦΩΤΟ paokfc.gr
ΦΩΤΟ paokfc.gr

Την ήττα με 2-0 από τη Γάνδη γνώρισε ο ΠΑΟΚ, στο πρώτο… σοβαρό φιλικό που έδωσε επί ολλανδικού εδάφους. Ανεπίσημο ντεμπούτο για Μακ και Λεβέκ. Πολύ καλός ο Πέλκας.

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ κ. Στανόγεβιτς παρέταξε τους Θεσσαλονικείς με 3-4-3, αλλά η εικόνα τους έδειξε πως χρειάζονται ακόμα… δουλειά για να το αφομοιώσουν και να φτάσουν σε ικανοποιητικό επίπεδο, ενόψει των αναμετρήσεων τους για τα προκριματικά του Europa League.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Βέλγοι ήταν σχετικά πιο επιθετικοί και στο 31′ άνοιξαν το σκορ, με τη δύσκολη κεφαλιά του Τόμας Ματόν (η ελληνική ομάδα έδειξε να έχει κάποια αμυντικά κενά). Πάντως, παρά την υπεροχή τους, οι παίκτες της Γάνδης δεν έφτιαξαν άλλες μεγάλες ευκαιρίες.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε πρόβλημα στην ανάπτυξη του, αλλά στην επανάληψη ανέβασε ρυθμούς, κυρίως μετά την είσοδο των Μακ, Πέλκα και Λεβέκ. Στο 86′ όμως, ο Σιλά βρέθηκε απέναντι στον Μελίσσα και με πλασέ έφτιαξε το τελικό 2-0 για τους Βέλγους.

Για την ΠΑΟΚ η καλύτερη ευκαιρία δημιουργήθηκε και χάθηκε στο 77′, όταν ο Μακ πάσαρε στον Κρέσπο που σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

 

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Κρέσπο, Πούγγουρας, Βαρέλα (68΄Δημητρίου) , Κάνιας (68′ Κάτσε), Σάκχοφ (68′ Κουλούρης) , Μάτος (68′ Δεληγιαννίδης), Λέοβατς (46΄ Λεβέκ), Κάμπος (46′ Πέλκας) , Ζάιρο (46′ Μακ), Πρίγιοβιτς (46′ Ενρίκε).

Γάνδη: Γιάκομπ, Σάμουελ, Μπίργκερ, Τόμας, Μαμαντού, Νέτο, Σάμουελ, Μπρεχτ, Καμπανγκού, Τιμπό, Άντερσον.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε