Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Το αντίο της Θ.4 στον Βιεϊρίνια και η συγκινητική απάντηση του αρχηγού (pic)

ΠΑΟΚ: Το αντίο της Θ.4 στον Βιεϊρίνια και η συγκινητική απάντηση του αρχηγού (pic)
ΦΩΤΟ Intime

Η Θύρα 4 των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ είπε το δικό της αντίο στον -μέχρι πρότινος- αρχηγό της ομάδας τους, Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον Πορτογάλο να τους απαντάει -μέσω social media- εμφανώς συγκινημένος.

Με μία συγκινητική ανάρτηση, στην οποία προστέθηκε και φωτογραφία από τον πρώτο τίτλο του Βιεϊρίνια με τον ΠΑΟΚ το 2018 στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου ο Πορτογάλος είχε σκοράρει, οι οργανωμένοι οπαδοί του συνδέσμου της Θύρας 4, αποχαιρέτισαν τον αρχηγό του “δικεφάλου του Βορρά”.

Η ανάρτηση της Θύρας 4

“Ήρθες πριν χρόνια στον Π.Α.Ο.Κ. μικρό παιδί από την Πορτογαλία. Το ταλέντο σου αναμφισβήτητο, κάτι που απέδειξες στο γήπεδο, στην Τούμπα που πλέον θεωρείς σπίτι σου αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Έφυγες και ήταν δεδομένο πως θα τα ξαναλέγαμε πάλι, όπως και έγινε. Με σένα αρχηγό είδαμε τον Π.Α.Ο.Κ. αήττητο νταμπλούχο Ελλάδος. Ζήσαμε μαζί τεράστιες χαρές, αδικίες, μεγάλες νίκες με τίτλους και ιστορικές στιγμές! Αρχηγέ, σε ευχαριστούμε για όλα.
Εις το επανιδείν”

Ήρθες πριν χρόνια στον Π.Α.Ο.Κ. μικρό παιδί από την Πορτογαλία. Το ταλέντο σου αναμφισβήτητο, κάτι που απέδειξες στο…

Gepostet von Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Θύρα 4 am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Ο Βιεϊρίνια που είχε στείλει από την Πέμπτη (8/10) το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα, τονίζοντας πως φεύγει ΄’Σαλονικιός και Παοκτσής” από την ομάδα, απάντησε με δική του ανάρτηση στο Instagram, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα που μου στείλατε από χθες. Όπως έχετε καταλάβει είναι δύσκολο για μένα να απαντήσω σε όλους σας. Ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη που δείξατε σε μένα όλα αυτά τα χρόνια που έπαιξα στον ΠΑΟΚ. Από εδώ και πέρα θα είμαι ένας από εσάς, ένας φίλαθλος και όπως λέμε, μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ!”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις