Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα Γκαρσία για Άρη (vid)

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα Γκαρσία για Άρη (vid)

Μετά το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν κόντρα στη Γρανάδα στην Τούμπα, ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για τη συνέχεια της ομάδας στην Ελλάδα κι έστειλε μήνυμα για το ντέρμπι με τον Άρη που ακολουθεί.

“Πιστεύω ότι μπορούσαμε να κάνουμε ένα κλικ παραπάνω, αξίζαμε ένα κλικ παραπάνω, αλλά όλες οι ομάδες στην Ευρώπη είναι καλές για αυτό είναι εκεί. Κάποιες λεπτομέρειες μας στοίχισαν. Μπορούσαμε να περάσουμε, αλλά θέλω να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και ήθελαν την νίκη. Είναι απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε και πρέπει να δουλέψουμε, να περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι. Μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Για το αν πονάει περισσότερο ότι χάνεις μια πρόκριση στις λεπτομέρειες: “Πονάει όντως περισσότερο, γιατί βλέπεις όντως ότι μπορείς να περάσεις στην επόμενη φάση και οι λεπτομέρειες δεν είναι με εσένα. Αυτό είναι μια καλή εμπειρία για εμάς και θα πρέπει να μας είναι μάθημα για να μην κάνουμε ξανά τέτοια λάθη. Είναι το πιο σημαντικό για εμάς αυτό. Όλα τα παιχνίδια είναι ένα μάθημα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Το σημαντικό είναι να μην ξανα κάνουμε τέτοια λάθη”.

Για το ντέρμπι με τον Άρη και την συνέχεια στις εντός συνόρων διοργανώσεις: “Είμαστε καλά, η ομάδα είναι πολύ δυνατή. Ψυχολογικά είμαστε πολύ καλά και περιμένουμε την Κυριακή για να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, να κερδίσουμε και… τέλος”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις